Ljudabsorbenter

Exempel på designade ljudabsorbenter Har ni behov av att dämpa ljudnivån i era lokaler? Vi på Inwi är återförsäljare av Glimåkra of Sweden.

Glimåkra är en svensk tillverkare av skärmväggar, bordsskärmar och väggabsorbenter i nyskapande design. Svenskt hantverk av högsta kvalitet!

Genom stor flexibilitet kan vi hjälpa dig att skapa unika lösningar helt efter dina önskemål.

Goda arbetsmiljöer med fokus på design, avskärmning och ljudabsorbering är ett måste i dagens kontorsmiljöer.

Ljudutbredning och ljudreflektion är ett vanligt problem i kontorslandskap. Genom att ta in ljudabsorberande material i form av väggabsorbenter, skärmväggar och bordsskärmar, så begränsas detta problem.

Glimåkra är unika med att kombinera produkter i nyskapande design med högsta kvalitet avseende ljudabsorbering.


Sortimentet från Glimåkra of Sweden innefattar:
  • Skärmväggar som skall avdela mellan arbetsplatser för att hindra störande ljud och insyn. De skall också skapa en privat svär i ett öppet kontorslandskap.
  • Bordsskärmar som skall avdela mellan arbetsplatser för att hindra spridningen av störande ljud samt minska insyn. De skall skapa en privat svär i ett öppet kontorslandskap.
  • Väggabsorbenter skall ta upp och dämpa samt hindra spridningen av störande ljud. De skall också skapa en vacker och behaglig visuell miljö. En ljudabsorbent kan du få i många utföranden. Exempelvis med dina egna foton eller tygklädda i många kulörer.
  • Garderober/Skåp I Glimakras sortiment ingår garderober och skåp för t.ex. receptionen. Garderoben för att förvara besökares ytterkläder och skåp för att visa produkter eller företagspresentationer.
  • Diskar Glimakras sortiment innehåller diskar för exempelvis receptionen. Kan anpassas helt efter kundens behov, t.ex med logotype i fronten.
Glimåkras produkter är framtagna i samarbete med ett stort antal kända designers. Tyger finns i ett flertal tilltalande varianter, eller så väljer du helt enkelt ett eget tyg.

Vill du få rådgivning per telefon?

Fyll i dina uppgifter här så ringer vi dig.

Namn:
E-post:
Telefon: